Oš se jebat? Oš dat pičke?

Sve i svašta. Za sada .o)

Re: Oš se jebat? Oš dat pičke?

Postby vekizg » Sun Nov 18, 2012 10:40 am

mastersex30 wrote:skoro u potpunosti se slažem sa otokarom, osim jednoga maloga detalja..
kada online upoznam osobu koja mi se svidi, ja i onda razmišljam šta ću reči, kako ju privući, čak i više nego uživo, jer uživo imamo pogodnost govora tjela, no ovdje je komunikacija isključivo verbalna..s time i teža..


Ma kakva verbalna komunikacija na netu !?! U tome i je naj veći problem što ovo nije verbalna (usmena) komunikacija, nego virtualna i to na neviđeno, samo suhoparno tipkanje ! Osim toga, ode je tek 1% žena pa nije teško izračunat kakvu i koliku realnu mogućnost za upoznat u živo neku žensku osobu ima bilo koji muškarac na ovom i sličnim portalima ! Možda tek 3% od onih 1% ženskih osoba je tu stvarno radi stvarnog upoznavanja osobe muškog spola i sexa pa nije nikakvo čudo ako i one odustanu kad vide koliki je krkljanac oko njih !
vekizg
 
Posts: 8
Joined: Sun Apr 01, 2012 4:22 pm

Re: Oš se jebat? Oš dat pičke?

Postby vekizg » Sun Nov 18, 2012 10:57 am

nessa wrote:Nakon godina online komunikacije navikla sam na takve ulete. Najgore je bilo dok nije uvedena opcija 'blokiraj'. :D

Šta misliti o tome. Evo jedan primjer. Bacila oko na jednog muškarčinu, pogledi se uvijek sretali po kafićima, odvaži se momak da mi priđe, ma ima spiku boli glava, nema šta mi ne bi radio. Sve ću zvijezde prebrojati. Pristanem ja (sušni period :lol: ), došli do haustora, padaju strastveni poljupci, ruka mi dođe do njegovog međunožja, kad se lik zatrese k'o Banjaluka '69-te i prosu svoju muškost. Kiss za laku noć i vidimo se u nekom drugom životu. Toliko o muškarčini.

I znate ko me je osvojio u svakom pogledu. Jedan od stidljivih, neupadljivih, nenametljivih. Od prvog puta pa sve dosad, svaki put prebrojim zvijezde. Čak štaviše, ja sam jedna od zvijezda. ;)

P.S. Znam da će biti komentara tipa Nisi ti mene upoznala Joj šta bih ti ja uradio i sl, al' na to sam se davno prestala obazirati. :)


Bravo nessa ! Ti si naučila nešto iz vlastitog iskustva ali velika većina žena nikad ne nauči te vječito i uporno bira pogrešnog ! Zašto je tako, ne znan ali tako je jer žene padaju na muške laži, a muškarci na ženski izgled! Zato naj lipše i naj bolje cure, ka u pravilu poberu naj lošije momke jer su naj lošiji momci u pravilu naj veći frajeri, a žene padaju na samouvjerene zlatouste frajere ! Dobri dečki obično pre dugo planiraju strategiju i uvik in fali malo hrabrosti pa i kad krenu u akciju, gotovo redovno se spetljaju i spotiču ko da imaju obe live noge i obe live ruke pa samo naprave majmuna od sebe ! Vrhnje uvik poberu "frajeri" i vrlo važno što kasnije podbace ali oni su uvik pobjednici, a svi ostali dečki su gubitnici i šmokljani ! Pa eto tako "šmokljani" i ode pokušavaju napravit nešto što in ne polazi za rukom vani pa i tu ih šiju isti oni "frajeri" iz vana ! A žene ko žene, uvik i svugdi iste ! Žalosno ali istinito !
vekizg
 
Posts: 8
Joined: Sun Apr 01, 2012 4:22 pm

Re: Oš se jebat? Oš dat pičke?

Postby sedmonebo » Wed Nov 21, 2012 8:31 pm

to je dvosjekli mač ima prednosti i nedostataka kod neki koka posta san papak jer san iša okolo kole a kod drugi koka posta san manijak jer san iz prve reka ajde da te izjeben
sedmonebo
 
Posts: 10
Joined: Sat Nov 10, 2012 8:24 pm

Re: Oš se jebat? Oš dat pičke?

Postby zlocko22zg » Sat Dec 01, 2012 12:35 pm

mastersex30 wrote:možda "oš jebat? OŠ mi dati kurca?"To bi bila rijetkost.. :oops: ..svaka cast toj curi ako takava postoji...pa ipak bi reko sta mislim o tome da nisam bas za jednu noc..ali mi se dogodilo ali nije tako bilo vec je sve kroz neki ples i tako pa otisli se prosetat pa prek mazenja zavrsili u nekom grmu.. :lol:
zlocko22zg
 
Posts: 4
Joined: Sat Dec 01, 2012 11:17 am

Re: Oš se jebat? Oš dat pičke?

Postby paulso » Wed Jan 23, 2013 2:58 pm

karmela wrote:
mastersex30 wrote:možda "oš jebat? OŠ mi dati kurca?"


Možda, ali znakovito je kako nitko neće komentirati kako bi reagirao u takvoj situaciji :)

Mene bi to uzbudilo toliko da bi joj ga odmah dao,naravno,ako za to postoje uvjeti,npr. da nije nasred trga.
paulso
 
Posts: 1
Joined: Fri Dec 07, 2012 3:06 pm

Re: Oš se jebat? Oš dat pičke?

Postby cassey » Thu Jan 24, 2013 1:50 am

Ne mogu, a da se ne nadovežem na ovu temu. Prvi put sam tu na forumu, a imam zanimljiva iskustva i u ovoj temi. Dopuštam si malo prokomentirat sljedeće; kao "stari ofucani biker", glazbenik, više od pola života proveo sam po gažama, od Sheratona pa do najgorih rupa,.... prođoh sve. Vidio i probao svašta, između ostalog doživjeh i takve ponude i to više u zadnjih desetak godina, otkad nam je kultura o poodmaklom stadiju degradacije, otkako je nastao novi "sloj" tzv.elite, koja se kupa u uglavnom našim opljačkanim parama opljačkanim parama al to sad nema veze. Ne bih mogao ni želio generalizirati stvari, ali baš sam od nekoliko curica tog "staleža" to doživio. Kako sam malo pregledao i vaša mišljenja, slažem se da osim samog nedostatka kulture stoji i bahatost, odnosno neka vrsta obijesti ili egzibicionizma, kao i u nekim slučajevima skrivanje iza nekih kompleksa i pomanjkanju samopouzdanja. Neke od tih osoba su u biti vrlo krhke i nesigurne i na taj način se "maskiraju", a neke to i pali, mene bi to upalilo jedino u paketu s 20 litara benzina, ali nikome nisam zamjerao zbog tih prostota, pa svatko ima neotuđivo pravo birati i biti ono što je. Ako tako nastupi neko krhko i nesigurno bićence, to mi može biti samo simpatično ili smiješno, dok u drugim situacijama, dok su osobe robovi vlastitih hormonalnih "ispada" ili jednostavno primitivci i prostaci, tada je to vulgarno i odvratno.
Ne priznajem nikakve autoritete ni zakone osim prirodnih i etičkih normi, ali nikada ne bih mogao priječi taj prag dobrog ukusa i normalne konverzacije, poštovanja prema drugima oko mene, pogotovo lijepšem spolu.
Većina tih "uspaljenih čimpanzi" vjeruje da su macho, ali imaju pravo na to. A opet, poznajem žene kod kojih oni prolaze bez greške. Eto za svaki lonac postoji i poklopac!! Svi smo mi vrlo različiti, ali dio jedne cjeline i to treba poštovati.
Pozdravljam sve dobre cure, ali još više one "loše", kao i sve dečke, pogotovo one "loše" i...
naravno, pohvale ljudima koji su zaslužni za ovu stranicu!
cassey
 
Posts: 4
Joined: Thu Jul 05, 2012 5:29 pm

Re: Oš se jebat? Oš dat pičke?

Postby hellica » Sat Mar 08, 2014 11:03 pm

Nastup iz naslova teme je dostojan nekog retardiranog seljačine koji osim kravlje, drugu pizdu nikad nije ni vidija.
Svaka takva "sretnica" koju to oduševi i na kraju mu ipak da...šta drugo nego žalit. A onda ih oboje zatuć čekićem u glavu. Da se ne kote dalje. :mrgreen:
hellica
 
Posts: 3
Joined: Wed Mar 05, 2014 10:30 am

Re: Oš se jebat? Oš dat pičke?

Postby lycan75 » Sun Nov 09, 2014 5:33 pm

Kako može netko bit tako "grez", tako primitivan i plitak? Šta očekuje? Postotak velikih brojeva, pa će neka i past na to? Španjoilci to kažu "inscipido"- neukusno. U najmanju ruku. Prvu rečenicu iz naslova bih možda mogao reći u žaru borbe, kad je već sve jasno, da malo zapaprim dirty talkom...Ali uletjeti ovako...horor za veliku djecu.
lycan75
 
Posts: 2
Joined: Sat Nov 08, 2014 10:19 pm

Previous

Return to Dnevni boravakWho is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron