Uvjeti korištenja

Obavijesti administratora, pitanja i prijedlozi korisnika

Uvjeti korištenja

Postby felix » Sun Feb 06, 2011 3:32 pm


 1. Uvjeti korištenja se primjenjuju na sve korisnike HoćuSpoj.com stranice i njenih servisa. Pretpostavlja se da ste korištenjem ovih stranica, ili bilo kojeg njihovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim sadržajem Uvjeta korištenja te da ste ih u potpunosti razumjeli i prihvatili.
 2. Registracijom na HocuSpoj.com servis korisnici potvrđuju da su punoljetne osobe te da su podaci koje unose u korisnički profil u cijelosti točni.
 3. Korisnicima HoćuSpoj.com servisa je najstrože zabranjena objava sadržaja koji šire i potiču mržnju, netoleranciju i diskriminaciju na osnovi rase, nacije, vjere, spola ili seksualnog identiteta. Govor mržnje u bilo kojem obliku je u potpunosti suprotan vrijednostima koje zastupa HocuSpoj.com.
 4. Nije dopušteno objava lažnih informacija, lažno predstavljanje, ustupanje korisničkog računa drugim osobama, objava kleveta, prijetnji, zastrašivanja te bilo kakvih tekstova koji krše zakone Republike Hrvatske.
 5. Zabranjeno je iznošenje vlastitih privatnih podataka (osobnih imena, adresa, brojeva telefona i mobitela), podataka drugih korisnika ili trećih osoba, osim ako se ne radi o općepoznatim podacima javnih osoba.
 6. Nije dopušteno objavljivati sadržaje koji na bilo koji način narušavaju ugled HocuSpoj.com servisa, kao ni prepiske s osobljem ove stranice.
 7. HocuSpoj.com NEĆE na zahtjev korisnika brisati objavljene sadržaje i kreirane korisničke račune
 8. Niti jedan dio HoćuSpoj.com stranice ne može se shvatiti kao zamjena za stručnost, vještinu ili znanje na područjima koje obrađuje. HoćuSpoj.com će se truditi da informacije koje objavljuje budu što točnije i preciznije, no ne jamči njihovu točnost ili cjelovitost.
 9. Korisnik se posebno obvezuje da u bilo kojem segmentu korištenja HocuSpoj.com neće kršiti autorska i srodna prava trećih osoba te u potpunosti preuzima odgovornost za moguće sporove proizašle iz kršenja navedenih prava.
 10. HoćuSpoj.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Prenošenje naših sadržaja dopuštamo isključivo neprofitnim medijima u razumnoj mjeri, uz obavezno navođenje izvora i linka na originalan sadržaj te uz odobrenje HoćuSpoj.com uredništva. Svim medijima u potpunosti odobravamo objavu sažetaka (do 80 riječi) naših tekstova uz obavezno navođenje izvora i linka na izvorni tekst. Ukoliko smatrate da je HoćuSpoj.com povrijedio vaša autorska prava, molimo da nas o tome što prije obavijestite kako bismo ispravili grešku.
 11. Komercijalno oglašavanje na bilo kojem dijelu HocuSpoj.com je dopušteno isključivo uz suglasnost administratora. Nije dopušteno isticanje poveznica na druge srodne/slične servise; tekstom ili fotografijom.
 12. HoćuSpoj.com zadržava pravo brisanja, mijenjanja i premještanja sadržaja koji nisu u skladu s Uvjetima korištenja i Pravilima lijepog ponašanja na forumu.
 13. HocuSpoj.com zadržava pravo uskrate bilo kojeg dijela ove stranice osobama koje se ne pridržavaju Uvjeta korištenja i Pravila lijepog ponašanja na forumu, i to bez prethodne najave i objašnjenja.
 14. Sve korisničke objave predstavljaju mišljenje njihovih autora, a HocuSpoj.com se ne može smatrati odgovornim za njihov sadržaj kao ni za eventualne štete proistekle iz korištenja tog sadržaja.
 15. HoćuSpoj.com isključuje svoju odgovornost za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja ove stranice kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove web stranice.
 16. HocuSpoj.com servis nije odgovoran za bilo kakvu posljedicu ni štetu proizašlu iz virtualnih ili stvarnih međusobnih kontakata ili susreta korisnika. Korisnici registracijom potvrđuju da su svjesni da je HocuSpoj.com servis isključivo alat za komuniciranje kojega koriste na vlastitu odgovornost te da osoblje HocuSpoj.com servisa ne obavlja provjeru ili procjenu svojih korisnika na bilo koji način niti se smatra odgovornim za njihovo ponašanje u bilo kojem segmentu života.
 17. HoćuSpoj.com štiti tajnost podataka svojih korisnika, ali ne može i neće biti odgovoran ukoliko uslijed hakerskog napada ti podaci postanu dostupni i drugim osobama. Također će korisničke podatke ustupiti isključivo ovlaštenim osobama u svrhu istrage, pokretanja ili vođenja sudskih ili drugih postupaka.
 18. HocuSpoj.com zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu trenutkom njihovog objavljivanja na ovim stranicama.

Uredništvo
felix
Site Admin
 
Posts: 25
Joined: Mon Aug 15, 2011 4:07 pm

Return to Korisnički centarWho is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

cron