Benjamin H. javio se redakciji Šibenik.IN portala kako bi pomogao 51-godišnjoj susjedi u ljubavnoj nevolji. Ona je, naime, u avionu upoznala misterioznog Šibenčanina, među njima je odmah 'kliknulo', ali u zanosu je zaboravila uzeti njegov kontakt. Više se nisu vidjeli, pa je Benjamin odlučio barem ih pokušati ponovno spojiti.

- Na letu Croatia Airlinesa iz Frankfurta u Split, u srpnju ove godine, upoznala je Hrvata iz Šibenika otprilike 55 godina starosti. Sjeli su jedno kraj drugoga i među njima je odmah 'kliknulo'. Pričali su cijelim putem, a nakon što su sletjeli u Split, oboje su se složili kako se žele ponovno vidjeti. No, iz ne znam kojeg razloga, nisu razmijenili kontakte. Valjda od prevelikog zanosa – javlja nam Benjamin, kojemu se srce rastopilo kada je čuo susjedinu anegdotu. Uzeo je stvar u svoje ruke i javio se redakciji ŠibenikIN portala, budući da se njegova susjeda ne služi internetom.

Evo kratkog opisa fatalnog Šibenčanina:

- Radi u Africi, odakle se vraćao u rodni Šibenik na praznike. Pretpostavljam da nema puno Šibenčana koji rade u Africi, pa mislim da će taj podatak biti ključan. Nadalje, u Šibeniku žive njegova kćer i sin, a sin je točno dan prije leta dobio sinčića. Osim toga, spomenuo je i da ima mali brod – navodi Benjamin. Iako uporan u želji da pronađe čovjeka koji ne izlazi iz glave njegove susjede, ne želi otkriti njeno ime i prezime, grad u Njemačkoj iz kojeg dolazi, datum leta i broj sjedala, kao ni druge detalje ove priče.

foto: Daniela Hartmann @ Flickr

- Ja ću to pitati njega, kao i neke sitnice iz razgovora koji su vodili u avionu, ako mi se javi, naravno. Ali javno ih ne želim objavljivati jer znamo po sličnim slučajevima da se često jave 'lažnjaci' – kaže Benjamin. 

- Da vam se barem javi pa da obradujem susjedu sretnim vijestima – nestrpljiv je Benjamin. 

Ako ste i vi romantična duša, nadamo se da znate što vam je činiti – ukoliko vam se opis čini poznat, pošaljite e-mail info@sibenikin.com sve informacije s kojima raspolažete: ime i prezime te kontakt, a po mogućnosti i fotografiju traženog Šibenčanina.Komentari